(ВІДЕО) Топ 5 порад у бою від прикордонників

НАЗАД
10 серпня 2023 11:21

Прикордонник на псевдо «Явор» пропонує кілька суттєвих та практичних порад, які можуть убезпечити вас та ваших побратимів на полі бою.

Перше та найголовніше, що можна порадити військовослужбовцю, який йде в бій – бути морально готовим до будь-яких подій, адже ти не знаєш, що тебе очікує, тому потрібно налаштовуватися та підготувати себе до найскладнішого. Тому що бій – це: кров, піт та смерть, і смерть, на жаль, не тільки ворога, а й твоїх побратимів.

Друга порада, мабуть, не менш важливіша – брати з собою якомога більше турнікетів. По мінімуму – один турнікет на кожну кінцівку, але не треба забувати, що одного турнікету може бути замало, тому беремо якомога більше, щоб убезпечити себе від кровотечі.

Третя порада щодо твоєї зброї. Вона повинна бути в ідеальному стані та вичищена. Адже власна зброя, з якою ти йдеш у бій, не повинна підвести тебе, навпаки – має слугувати тобі надійним інструментом ведення вогню. До цього потрібно відноситись максимально відповідально.

Четверта порада – це твій персональний захист від куль та уламків, а саме: захисний шолом, бронежилет або плитоноска.

«Я віддаю перевагу плитоноскі, адже вона більш зручна та в ній почуваєшся значно мобільніше. Але це все залежить від специфіки виконання бойових завдань. Якщо ти знаходишся на позиціях та ведеш активну оборону, то звичайно бронежилет – кращий варіант»,- зазначає «Явор».

«Остання п'ята порада виключно від мене. Хлопці і дівчата, розумію, що інколи немає часу, інколи просто не вистачає сил, але тренуватися потрібно постійно. Тому що від вашої персональної підготовки залежить ваше життя та життя ваших побратимів»,- рекомендує прикордонник «Явор».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси